• Oтпускане на ипотечен кредит

Ипотечни кредити

Тегленето на ипотека често е най-големият финансов ангажимент, който повечето от нас някога ще поемат през живота си. От изключително значение е да получите професионална консултация, за да сте сигурни, че сте избрали най-подходящата банкова оферта.

Интересувате се от:

  • Жилищен кредит за покупка на имот
  • Кредит за строителство на къща
  • Кредит за ремонт и довършителни работи
  • Кредит за рефинансиране на други заеми /ипотечни, потребителски, лизинги, стокови и др/
  • Кредит за текущи нужди – срещу ипотека на собствен имот банката предоставя средства за финансиране на потребности от различен произход
Comfort-Credit- Ipote4en-Kredit-za-Nov-Dom2

Лесно, бързо и комфортно в 3 стъпки:

  • Направете запитване – консултант на Комфорт Кредит ще анализира профила Ви спрямо критериите на банките
  • Сравнете офертите – предоставяме Ви минимум 3-те най-добри договорени оферти спрямо желан размер финансиране, доходи, срок на изплащане и обезпечение
  • Изберете и попълнете искане – в удобно време и място попълваме заедно необходимите формуляри за избраната банка

Съвети към клиентите от консултантите на Комфорт Кредит:

Божидар: Съблюдавайте за следното – размера на месечните вноски по изтегления ипотечен кредит и всички други кредитни продукти да не надвишава 30% от нетния размер на месечния личен или семеен доход.

Предвиждайте буфери (създайте авариен фонд) при покачване на лихвите, непредвидени разходи от неочакван характер и др. са задължителни за безпроблемно изплащане на кредита.

Весела: Много клиенти смятат, че предсрочното погасяване на ипотечен кредит през първата година е забранено. Не е, но има наказателна такса от 1% върху погасяваната главница. Пример: Погасявате частично 10 000 лв. Наказателната такса ще бъде – 100лв. Частично или пълно погасяване на ипотечен кредит през първата година си заслужава, ако спестените лихви са повече от платената наказателна такса. Свържете се с Вашия кредитен посредник да Ви изчисли дали си заслужава предсрочното погасяване през тази една година.

Гергана: Кредитиране на имот на Акт 14 и Акт 15, отпускат голяма част от банките в България. Много е важно да имате остатъчен транш към Акт 16,както за банката така и за вас.По този начин ангажираността на строителя е по-голяма.

Екатерина: Планирайте преди да предприемете действия – Препоръчително е да проведете предварителен разговор с кредитния консултант, за да сте наясно имот в какъв ценови диапазон може да си позволите спрямо критериите на банките. На база анализ на доходите, собствените средства и предпочитан размер на месечна вноска ще определим точен бюджет, необходим за предстоящата покупка. Всичко това е напълно безплатно за клиента.

Емилия: Търсенето на ново жилище е често сблъсък с неочаквани трудности – от намирането на имота,през финансирането и неговото финализиране. Съветваме Ви да се доверите на партньор,който да Ви подкрепя с лекота и увереност.Важно е да сте наясно каква сума би Ви отпуснала банката,за да изберете спокойно своя дом.

Иван: Използвайте кредитен консултант от лицензиран кредитен посредник за Вашия жилищен кредит. С него ще получите необходимата сигурност по пътя на целия процес по отпускането на необходимите средства. Кредитния консултант ще съобрази всички фактори за най-добрия кредит за Вас.

Иванка: Важно е да имате предварителна оценка на имота, който планирате да закупите. Така ще сте наясно дали исканата продажна цена е пазарна /или е надценена, подценена/ и какъв е максималния размер кредит, който банката би отпуснала. 

София: Покупката на имота е много важна за всеки клиент.Планирането с кредитния консултант е лесно и без ангажимент.

Цветан: Ако Ви предстои смяна на работа е препоръчително да кандидатствате за кредит преди това. Банките по-трудно кредитират хора в изпитателен срок. Ако все пак промяната е неизбежна не забравяйте да уведомите кредитния си консултант.

Помагаме в избора

При нас сравнявате условията на всички банки и избирате с помощта на опитен финансов експерт

Спестяваме време

Кандидатстването за кредити за нас е ежедневие – затова се справяме с процедурата много бързо

За вас е безплатно

Съгласно закона, кредитното посредничество е безплатно за клиентите и се заплаща от банките